Nemzetközi foci

Wenger: Bocsánatot kérek Özil viselkedése miatt

Az Arsenal francia menedzsere ígéri, elbeszélget sztárjátékosával a vasárnap történtekről.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Tottenham vasárnap 2-0-ra megverte a rivális Arsenalt a Premier League 35. fordulójában, ezzel biztossá téve azt, hogy a Spurs Arsene Wenger 1996-os színre lépése óta először végezzen az Ágyúsok előtt a bajnokságban.

A vereséget követően az Arsenal német sztárját, Mesut Özilt szemelték ki szúrópróbaszerű drogtesztre, amit az irányító dühöngve és ordibálva vett tudomásul – mérgében még az öltözőajtót is szétrúgva. Bár Özil azóta sem hajlandó beszélni az esetről, Wenger játékosa helyett is bocsánatot kért az eset miatt:

– Bocsánatot kérek Özil viselkedéséért, sajnálom, hogy szétrúgta az öltözőajtót. Nem hiszem, hogy a drogteszt miatt volt frusztrált, nem az orvosra haragudott – alighanem azért volt mérges, mert elvesztettünk egy fontos mérkőzést. De nem tudom, mi történt pontosan, én is csak ma értesültem az eseményekről. El fogok erről beszélgetni Mesuttal is, meg akarom hallgatni az ő álláspontját is – nyilatkozta Wenger a csütörtöki sajtótájékoztatón.

Olvasói sztorik