Nemzetközi foci

A Chelsea vagy a Leverkusen játékosa oldhatja meg a Barca védőproblémáját

Két opciója is van a Barcelonának arra az esetre, ha Bellerín átigazolása kútba esne.

Továbbra is aktívan keresgél játékost a Barcelona a védelem megerősítésére. Korábban néhány spanyol lap már arról írt, hogy a katalánoknak sikerült megegyezniük az Arsenal védőjével, Héctor Bellerínnel, ám egyelőre mégsem tűnik biztosnak az átigazolás.

A katalán Sport nyomtatott kiadása címlapján kedd reggel arról számolt be, hogy két másik játékos is előtérbe került, amennyiben Bellerín nem csatlakozik Messiékhez. Az egyik opció a Chelsea multifunkcionális hátvédje, César Azpilicueta, a másik pedig a Bayer Leverkusen fiatal játékosa, Benjamin Henrichs.

Azpilicueta 2012 óta erősíti a londoni együttest, a jelenlegi szezonban is alapembere a csapatnak, 34 bajnokin lépett pályára, értékét 20 millió euróra taksálja a Transfermarkt. Henrichs a Leverkusen utánpótlásában nevelkedett, 2015-ben csatlakozott a felnőtt kerethez, a most futó szezonban 26 bajnokin kapott szerepet, a BL-ben pedig hétszer is láthattuk játszani. A német válogatottban tavaly novemberben debütáló hátvéd értéke 10 millió euró.

Olvasói sztorik