Nemzetközi foci

Újabb nagyvadat ejtett a Málaga hazai pályán – VIDEÓ

A Barca és a Valencia után a Sevillát is legyőzte otthon a Málaga. Fornals bombagólt lőtt.

A spanyol bajnokság harmincötödik fordulójának hétfői zárómérkőzésén az utolsó öt meccséből négyet megnyerő – köztük a Barca ellenit is – Málaga fogadta a Bajnokok Ligáját érő harmadik helyért harcoló Sevillát.

Az első fél órában szinte csak sárga lapokat láthattak a nézők, aztán beindult a gólgyártás is. A 30. percben Franco Vázquez remekül indult meg a saját térfeléről a labdával, az ellenfél tizenhatosának előteréhez érkezve oldalra passzolt Ben Yedderhez, aki középre centerezett a feladóhoz, Vázquez pedig a jobb sarokba lőtt. Nyolc perccel később már jött is az egyenlítés, Fornals hatalmas bombát ragasztott a bal ficakba tizenhét méterről.

A szünet után hat percet kellett várni az első találatra, ekkor a Málaga támadója, Ramírez csapott le Pareja óriási hibájára és a kapuig gyalogolt az ajándék labdával, ziccerben pedig nem hibázott. Ezúttal sem kellett sokat várni az egyenlítő gólra, a túl oldalon az 57. percben ismét érkezett Vázquez, ezúttal Sarabía beadását kotorta szerencsés körülmények között a hálóba. A slusszpoén azonban az utolsó negyedórában érkezett: a 77. percben Diego Llorente csúsztatott a kapuba Ramírez szabadrúgása után, majd ismét Ramírez volt a középpontban, a csatár azonban a 88. percben elhibázta a tizenegyest, a kipattanót viszont Carlos bevágta, ezzel eldöntötte a három pont sorsát.

Vázquez 0-1

Fornals 1-1

Ramírez 2-1

Vázquez 2-2

Llorente 3-2

Carlos 4-2

Olvasói sztorik