Nemzetközi foci

Sallai kiállítást harcolt ki, győzelemmel kapaszkodik a Palermo – VIDEÓ

Balogh nem játszott a Fiorentina ellen, kiesőjelölt otthonában bukott pontokat a Milan.

Az olasz élvonal 34. fordulójában hat mérkőzést rendeztek vasárnap 15 órai kezdettel. Balogh Norbert és Sallai Roland is csak a kispadon kapott helyet a kezdésnél a Palermo-Fiorentina összecsapáson, ahol meglepetésre a hazaiak szerezték vezetést a 32. percben Diamanti szabadrúgása után. A győzelmet végül emberelőnyben biztosította be a Palermo, a hajrában Aleesami is betalált. Sallai Roland a 82. percben állt be és az ellene elkövetett szabálytalanság után kapta meg Astori a második sárgáját, míg Baloghot végig jegelte edzője. A Palermo így már „csak” tíz pontra áll a bennmaradástól négy fordulóval a vége előtt.

Az Európa Liga-selejtezőt érő helyért harcoló AC Milan a kiesés ellen küzdő Crotonéhoz látogatott. Itt is a hazaiak örülhettek az első gólnak, miután Trotta remekül fordult le Zapatáról a tizenhatoson belül és a rövidbe bombázott. A fordulás után jött a milánói egyenlítés: Kucka kapu előtt keresztbe fejelt labdáját erőszakolta be a kapuba Paletta. A felek nem jutottak dűlőre, így 1-1 lett a vége.

A Bologna a továbbra is sérült Nagy Ádám nélkül aratott magabiztos győzelmet hazai pályán az Udinese ellen. Az első és második félidőben is kétszer volt eredményes a Bologna, így nagyon simán, 4-0-ra ütötte ki ellenfelét.

https://www.youtube.com/watch?v=JZ8AkgtTuHs

Aleesami pedig a másodikat

https://www.youtube.com/watch?v=jN6gZV2Fgfs

Serie A, 34. forduló

Genoa–Chievo 1-2 (1-0)

Palermo–Fiorentina 2-0 (1-0)

Crotone–AC Milan 1-1 (1-0)

Cagliari–Pescara 1-0 (1-0)

Empoli–Sassuolo 1-3 (1-2)

Bologna–Udinese 4-0 (2-0)

Korábban játszották:

AS Roma–Lazio 1-3 (1-1)

Torino-Sampdoria 1-1 (0-1)

Atalanta–Juventus 2-2 (0-0)

Később játsszák :

20.45 Internazionale–Napoli

Olvasói sztorik