Nemzetközi foci

Nem tudott közelebb férkőzni a BL-hez a Manchester United

Hiába az ajándéktizenegyes, csak egy pont jött össze a kiesőjelölt ellen.

A Swansea-t fogadta a jövő évi BL-indulásért teperő Manchester United a Premier League 35. fordulójában. A “vörös ördögök” kezdőjébe ezúttal bekerült Wayne Rooney, Henrih Mhitarjan viszont csak a kispadon foglalt helyet.

A vezető gólt is a kezdőbe némileg váratlanul bekerülő klublegenda lőtte, méghozzá tizenegyesből: Marcus Rashford óriási műesése után az első félidő hosszabbításának 3. percében szerezte meg a vezetést csapatának (1-0).

A műesés

A tizenegyes

A 79. percben különös módon jött a sorstól a revans a műesésért: Sigurdsson szabadrúgása előtt a gólvonalra befutott az időközben csereként beállt Matteo Darmian, de csak hogy átverje az emiatt feljebb húzódó csatárokat és gyorsan visszamozogjon, így lesen hagyva őket. Csakhogy kiderült, jobb lett volna, ha ott marad, hiszen néhány pillanattal később az izlandi specialista éppen oda vágta a labdát, ahol az olasz bekk nem sokkal azelőtt állt…De Gea meg sem tudott mozdulni (1-1).


Gylfi Sigurdsson Goal HD – Manchester United 1… by LiveFootball28

Döntetlenjének köszönhetően a United immáron vesztett pontok tekintetében sincs a Liverpool előtt és egyelőre maradt az 5. helyen, holott a City meccse még hátra van. A Swansea igazából nincs kisegítve, hiszen 32 pontjukkal továbbra is két pontra vannak a még bennmaradó Hull Citytől három fordulóval a vége előtt.

Premier League, 35. forduló, eredmények

Manchester United – Swansea City 1-1 (1-0)
Szombaton játszották
Southampton – Hull City 0-0
Stoke City – West Ham United 0-0
Sunderland – Bournemouth 0-1 (0-0)
West Bromwich Albion – Leicester City 0-1 (0-1)
Crystal Palace – Burnley 0-2 (0-1)
Később játsszák
15.05 Everton – Chelsea
15.05 Middlesbrough – Manchester City
17.30 Tottenham Hotspur – Arsenal
Hétfőn játsszák
21.00 Watford – Liverpool

Olvasói sztorik