Nemzetközi foci

Idegenbeli kiütéssel szerezte meg a bajnoki címet a Bayern – VIDEÓ

A bajorok hatot lőttek a Wolfsburg otthonában.

Abban a tudatban lépett pályára a Bayern München Wolfsburgban, hogy amennyiben megnyeri a mérkőzést, huszonhetedjére hódítja el a bajnoki trófeát a Bundesligában.

Ennek megfelelően nagyon bekezdett a bajor együttes és már a 19. percben vezetést szerzett, Alaba remekül tekert a bal sarokba szabadrúgásból. A meccset pedig már a szünetre eldöntötte a Bayern, miután Lewandowski a 36. és 45. percben is betalált. A lengyel támadó előbb tizenöt méterről lőtt nagy erővel a bal sarokba, majd Coman beadását kezelte le kilenc méterre a kaputól és magabiztosan talált be ziccerben.

Fordulás után sem lankadt a bajorok lendülete, Robben a szokásához híven a jobb szélről középre cselezte magát, majd a rövid alsóba visszahúzta a labdát, ezzel már négy volt közte. A hajrában még Thomas Müller is betalált, a német csatár a kapufáról kipattanó labdát vágta a hálóba, a végeredményt azonban Kimmich állította be, 0-6. A Bayern München így sima győzelem után a Wolfsburg otthonában szerezte meg a 27. bajnoki címét.

Alaba 0-1

Lewandowski 0-2

Lewandowski 0-3

Robben 0-4

Müller 0-5

Kimmich 0-6

Olvasói sztorik