Nemzetközi foci

Jesé: a Realnál sok jobb játékos van, mint Griezmann

Soha nem húzza magára az Atlético mezét az egykori Real-csatár. Mondjuk igény sincs rá...

A jelenleg a Las Palmas színeiben futballozó Jesé néhány évvel ezelőtt még a Real Madrid nagy ígéretének számított, főként csereként vetette be őt előbb Carlo Ancelotti, majd Rafa Benítez, végül Zinedine Zidane.

A csatártól 2016 nyarán Morata érkezésével megvált a Real, de előnyös szerződést kötött, hiszen Jesé – visszavásárlási opcióval – 25 millió euróért lett a PSG-é.

Az nem kifejezés azonban, hogy az üzlet nem jött be a párizsiaknak, akik mindössze 9 bajnokin (8-szor csereként), 1 Ligakupa-meccsen és 4 BL-meccsen (mindannyiszor csereként) vetették be őt, mielőtt a télen kölcsönadták volna a Las Palmasnak.

Az üzlet ellenére Jesé továbbra is hithű Real-szurkoló, amely Atléticóról adott nyilatkozatából is kitűnik (szombaton a Kanári-szigetekre látogatnak a “matracosok”).

– A futballban sohasem tudhatod, mi következik, de az teljesen egyértelmű, hogy nem fogok az Atléticóban játszani. Madridi vagyok, a Realnál nőttem fel, mindent megadtak nekem, minden tiszteletem az övék – mondta a Sportiumnak, majd hozzátette: a Real Madrid a Bajnokok Ligája királya, biztos benne, hogy két meccsen megverik a városi riválist az elődöntőben.

Az Atlético csapatával együtt természetesen Antoine Griezmann is a Las Palmas ellenfele lesz. Róla is markáns véleménye van a 24 éves csatárnak.

– Rengeteg jobb játékos van nála a Real Madridnál, nem tudna a kezdő közelébe férkőzni – nyilatkozta Jesé.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik