Nemzetközi foci

„Pogba és Balotelli túlértékelt” – az olasz fenegyerek nem kertel

Cassano szerint a Juve nem nyerhet BL-t a Reallal szemben, önmagát pedig továbbra is a világ három legjobb játékosa közé sorolja.

A Gazzetta dello Sport készített hosszabb interjút Antonio Cassanóval, a beszélgetésből pedig kiderült: az olasz szerint Mario Balotelli és Paul Pogba is túlértékelt játékos, és a duónak nagy szerencséje van, hogy Mino Raiola intézi ügyeiket.

Az „új Cassanóról”

– Hogy látom-e az új Cassanót? Nem! Cassano különleges volt, egy igazi, ritka drágakő. Ha csak a technikát nézzük, akkor valamelyest Lorenzo Insignében látom magamat – árulta el az 34 éves olasz, aki azt javasolná Fransecso Tottinak, hogy ne hagyja abba a focit.

Messi vagy Ronaldo?

– Lionel Messi vagy C. Ronaldo? Messi olyan, mint Roger Federer, Ronaldo pedig akár Rafael Nadal. Két igazi bajnok, ám merőben más stílussal.

Triplázhat a Juve?

– A Juventus a szezon végén még a kupában, a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is csúcsra érhet. Ám meglátásom szerint, ha a BL-döntőben a Real Madriddal kerülnek szembe, akkor a torinóiak maradnak alul.

A túlértékelt játékosokról

– Mario Balotelli, James Rodtrígeuz és Paul Pogba napjaink legtúlértékeltebb játékosai. Valóban ér Pogba 120 millió eurót? Nekem biztos, hogy nem érne annyit. James, 80 millió euró? Kizárt! Ha ennyit fizettek a kolumbiaiért, mennyit kellett volna Andrés Iniestáért, az ő korában?!

– Mario Balotellinek sok sikert kívánok Franciaországban, de ő és Paul Pogba is rendkívül szerencsés, amiért Mino Raiola ügynökségéhez tartoznak. Mindkettőjüknek hihetetlen lehetőséget teremtett az elmúlt években.

A világ három legjobb játékosa

– Messi a legjobb, nem kérdés. Mögötte jöhet Iniesta, aztán Xavi – az én oldalamon. Mi négyen lehetnénk tehát a dobogósok meglátásom szerint.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik