Nemzetközi foci

A Real klasszisa a gólörömével egyértelműen jelezte, maradni akar Madridban

A Barcelona elleni klasszikuson és szerda este a Deportivo elleni bajnokin is különös módon ünnepelte a Real Madrid kolumbiai klasszisa, James Rodríguez, aki az ujját a halántékához, majd a föld felé mutogatta.

A 25 éves kolumbiai klasszisnak felemás idény van eddig a háta mögött, a bajnokságban 850, a BL-ben 318 percet játszott a királyi gárdában, amelyek alatt összesen hétszer volt eredményes. Zinédine Zidane vezetőedző a fontos meccseken nem számol vele a kezdőcsapatban, ezért az utóbbi hónapokban a távozásáról szóló hírek kaptak szárnyra.

A Marca szerint azonban James gólöröme egyértelműen arra utal, hogy maradni akar a Real Madridban, és ezt a felvetést erősíti meg a futballsztár felesége, Daniela Ospina legfrissebb nyilatkozata is:

– James nagyon koncentrált, ez az ő személyes döntése lesz. Boldog Madridban, de amikor kell, meg fogja hozni a döntést. Nem ígérhetek semmit, de azt tudom, hogy James a Realban akarja folytatni, és én is imádom Madridot. Boldog vagyok Spanyolországban, és itt szeretnék maradni – mondta Rodríguez kedvese.

Olvasói sztorik