Nemzetközi foci

Torinóban játszotta utolsó mérkőzését Barca-mezben a védő?

Mathieu-től mindenképp megválnának nyáron a katalánok.

A katalán Sport értesülései szerint szinte biztos, hogy Jeremy Mathieu a Juventus elleni, 3-0-ra elveszített Bajnokok Ligája-negyeddöntőn játszotta utolsó mérkőzését a Barcelonában, és a védő többet már nem lép pályára gránátvörös-kék mezben.

A lap ezt több dologra alapozza: először is, a nemzetközi kupából idejekorán kiesett klub a nyáron meg akarja fiatalítani a keretét, a lassan 34 éves, a szezonban meglehetősen gyengén teljesítő francia számára így nincs hely a csapatnál. Másodszor, a Juventus elleni első találkozó félidejében lecserélt Mathieu a hírek szerint csúnyán összeveszett az őt élesen kritizáló Luis Enrique vezetőedzővel, így a védő akkor sem kapna játéklehetőséget már ebben az idényben, ha nem szenvedett volna sérülést pár napja – a szezonban már negyedszerre.

A Sport szerint a Messi által is kerékkötőnek tartott védő annyira nemkívánatossá vált a Barcelonánál, hogy a klub akár ingyen is megválna a két éve 20 millió euróért igazolt játékostól – aki ennek ellenére maradni akar, ki akarja tölteni a 2018 nyaráig érvényes szerződését a csapatnál.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik