Nemzetközi foci

Ronaldo, Kroos, Bale, Pepe és Ramos nélkül a Real Madrid

Kemény meccs vár az El Clásicót elbukó Zidane-együttesre…

A bajnoki címért vívott harcot is befolyásolhatja, miként alakulnak az események szerda este a LaLigában. A címvédő Barcelonára papíron könnyű meccs vár az Osasuna ellen, a Real Madrid ugyanakkor nem lesz könnyű helyzetben La Corunában (21.30, tv: Sport1).

Zidane edző csapata ugyanis enyhén szólva is tartalékos: Sergio Ramos eltiltás, Bale és Pepe sérülés miatt nem játszhat, míg –
nem kis meglepetésre – Ronaldót és Kroost pihenteti a francia szakvezető.

Sztárok sora maradt ki a keretből

A Deportivo hazai környezetben a legutóbbi tizenkét összecsapásán csak kétszer szenvedett vereséget, ráadásul még nem biztosította be első osztályú tagságát. Tavaly decemberben igencsak „kicentizte” a Real, hiszen sokáig 2-1-re vezetett a Depor, majd a 84. percben egyenlített, a 92-ben a győztes gólt (Ramos) is megszerezte a házigazda. Kellenek a pontok a „királyiaknak”, hiszen a Barca sikerével igazán kiélezetté vált a bajnoki versenyfutás.

A Deportivo 6-5-5-ös mérleggel rendelkezik hazai pályán, a Realnak ugyanakkor mostanában nagyon megy idegenben, és ne feledjük, a felek legutóbbi nyolc meccsét a madridiak nyerték.

A Madrid – amely szerdán ismét számíthat Varane-ra – egyébiránt napra pontosan egy évvel ezelőtt játszott legutóbb 0-0-t – a Manchester City elleni BL-elődöntő első felvonásán nem született gól. Azóta minden mérkőzésén eredményes a Real…

Olvasói sztorik