Nemzetközi foci bajnokok ligája

Megsérült az Atlético kulcsembere, a BL-elődöntőkről is lecsúszhat

A Villarreal elleni bajnokin dőlt ki a 23 éves játékos.

Az esélytelenebbnek vélt Villarreal meglepetésre 1-0-ra győzni tudott az Atlético Madrid otthonában a kedd esti spanyol bajnokin, megtörve így Griezmannék két hónapja tartó veretlenségét.

„A matracosok” a vereség mellett amiatt is bánkódhatnak, hogy nagy valószínűség szerint több mérkőzésre is elveszítették egyik kulcsemberüket, Yannick Carrascót. A belga szélső az 56. percben állt be Gaitán helyére, majd néhány minutummal később keményen ütközött Rukavinával, aminek következtében megsérült a válla és a 72. percben véget is ért számára a találkozó.

Az Atlético Madrid hivatalos honlapja jelezte, a röntgen vizsgálat megállapította, hogy a játékos kulcscsontja kificamodott. A közlemény azt nem írja, mennyi időre dőlt ki a 17-szeres belga válogatott, ám csapattársa, Gabi szerint nem túl jó a helyzet.

– Nagyon rosszul nézett ki Carrasco sérülése, nem tudta mozgatni a karját a meccs után. Attól tartok ki kell hagynia a BL-elődöntőket – idézi a Reuters Gabi Cadena Sernek adott nyilatkozatát.

Carrasco remek formában futballozik a jelenlegi szezonban, a bajnokságban tíz gólnál és négy gólpassznál, míg a Bajnokok Ligájában két találatnál jár. Úgy tűnik, utóbbi sorozatban már csak a döntőben gyarapíthatja góljai számát, amennyiben a társak túljutnak a Real Madridon az elődöntőben.

Olvasói sztorik