Nemzetközi foci

Ibrahimovic: újabb érv az MLS mellett

Korábbi világbajnok csapattársa is csábítja a sérült svéd játékost.

Kapcsolódó cikkek

A legfrissebb sajtóhírek szerint Bastian Schweinsteiger korábbi Manchested Unitedes csapattársát, Zlatan Ibrahimovicot sürgeti, hogy minél előbb egyezzen meg egy MLS-klubbal.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a svéd támadó súlyos sérülést szenvedett, és legalább nyolc hónapos kihagyás vár rá. A 35 éves támadó szerződése június 30-án jár le a vörös ördögöknél, mely opciós joggal további egy évvel meghosszabbítható, de a feleknek ebben még nem sikerült megállapodniuk.

Bastian Schweinsteiger nemrégiben a Chicago Fire-höz igazolt, a német világbajnok meglátása szerint felépülése után Ibra helye az MLS-ben van:

– Egy olyan játékos, mint Zlatan tökéletesen passzolna az amerikai profi ligába. Profi játékos, igazi minőséget képvisel és megmutatta, milyen teljesítményre képes manchesteri színekben. Talán kicsit különc, néha szerintem direkt viselkedik úgy, ahogy, de játékosként az egyik legjobb akinek az oldalán valaha játszhattam. Hihetetlen milyen jól lát a pályán, egyszerűen lenyűgözött. Jó helyen lenne az MLS-ben.

Olvasói sztorik