Nemzetközi foci

Yaya Touré örülne, ha játékvezető nélkül lépnének pályára a United ellen

Az Arsenal elleni bíráskodás miatt telt be a pohár.

Búcsúzott az FA Kupától az elődöntők során a Manchester City, ezzel az is eldőlt, hogy Pep Guardiola edzői karrierje során először marad egy szezonban teljesen trófea nélkül.

Az Arsenal elleni 2-1-es, hosszabbításos vereség során Craig Pawson játékvezető az első félidőben érvénytelenítette Sergio Agüero találatát, miután asszisztense úgy ítélte meg, hogy a labda kikanyarodott a pályáról Sané beadása során.

Nincsenek jó napjai a labdarúgó-játékvezetőknek (elég, ha csak Kassai Viktor Real-Bayernjére, valamint a hétvégi El Clásicóra gondolunk) és ez ismét bebizonyosodott, hiszen a visszajátszások alapján Agüero gólja teljesen szabályos volt.

Az ítélet természetesen felháborította Yaya Tourét, a City középpályást, aki meglehetősen érdekes nyilatkozatot tett.

– Ezt most már abba kéne hagyniuk a játékvezetőknek. Nagyon csalódott vagyok. Ez már nem az első eset, számtalanszor megtörtént – kezdte. – Csütörtökön [amikor a City a Manchester Uniteddel játszik – a szerk.] talán jobb játékvezetőnk lesz vagy egyáltalán nem lesz, és én ezt preferálnám.

A City egyelőre negyedik, de ha a United a városi rangadón legyőzi őket, akkor visszacsúsznak ötödiknek és könnyen lemaradhatnak a BL-ről.

Olvasói sztorik