Nemzetközi foci

Visszautasíthatatlan Real Madrid-ajánlat Mbappéért?

A francia L'Equipe szerint 90-100 millió eurót sem sajnálnának, hogy elriasszák a monacói csodagyerekre hajtó többi klubbot.

Furcsa vagy sem, egy tizennyolc esztendős francia fiú a futballpiac egyik legértékesebb „portékája”. Kylian Mbappéra egyszerre hajt a Barcelona, a Real Madrid, a Manchester City, a Paris Saint-Germain és az Inter.

A francia sportnapilap úgy értesült, Florentino Pérez, a Real elnöke egészen elképesztő összeget, 90-100 millió eurót szán a válogatott támadó megszerzésére.

Az ifjú klasszis egyébiránt már korábban is szóba került a Real Madridnál is: négy évvel ezelőtt honfitársa, Zinédine Zidane meghívta a madridi edzőközpontba, és személyes igyekezett meggyőzni arról, hogy a Realban a helye. Noha Mbappé hatalmas Ronaldo-rajongó, Zizou akkor nem járt sikerrel.

Mi több, a 24 bajnokin 13 gólt szerző támadó nemrég úgy nyilatkozott a Real Madrid olyan játékosoknak való, akik pályafutásuk csúcsán járnak, ő pedig még nem tart ott.

A L’Equipe megemlíti, a Monaco igyekszik megtartani a „kincsét”, nagy kérdés ugyanakkor, meddig tud ellenállni az „őrült” ajánlatoknak. A Real Madrid nem egyszer bizonyította már, ha valakire kiveti a hálóját, a pénz nem számít…

Olvasói sztorik