Nemzetközi foci

Eb-győztes portugált igazolna a West Bromwich

William Carvalhót nézte ki magának Tony Pulis.

Világhírnévre tett szert a nyáron William Carvalho, amikor a portugál válogatott abszolút alapembereként – a döntőt is végigjátszva – megnyerte az Európa-bajnokságot a luzitánokkal.

A középpályás ennek ellenére maradt a Sporting Lisbonnál, miután a klub visszadobta a West Bromwich Albion 20 millió fontos ajánlatát, így pedig a Bajnokok Ligájában játszhatott.

A WBA azonban nem adta fel, a Manchester City kupaelfoglaltsága miatti szünhetet Tony Pulis menedzser például azzal töltötte, hogy ellátogatott Lisszabonba, ahol Benfica-Sporting (1-1) mérkőzést rendeztek és megnézte kiszemeltjét.

Carvalho értékét mintegy 25 millió fontra taksálják, de maradásának okai nemcsak a pénzügyileg eltérő álláspontok voltak, hanem egyszerűen az a tény, hogy a Sporting nem volt hajlandó megválni tőle. Pulis most abban reménykedik, hogy a portugálok álláspontja valamelyest puhult.

A menedzser a hírek szerint hamarosan találkozik a West Brom kínai tulajával, Gucsan Lajjal és egyeztetik, hogy mekkora átigazolási büdzsével rendelkezik majd a klub a nyár folyamán.

A Premier League-ből vélhetőleg kieső és ezzel legjobbjait elveszíteni kénytelen Middlesbrough angol válogatott játékosa, Ben Gibson is a West Bromé lehet, de keresnek még csatárt, szélsőt és balhátvédet is.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik