Nemzetközi foci

A negyedosztályban tér vissza a Liverpool legendája

John Arne Riise egy egész szezont vállalt.

John Arne Riise visszatér, és a norvég negyedosztályú SC Rollon játékosa lesz a következő idényben. Alexander von Löwensprung vezetőedző megerősítette, klubja megállapodott a Liverpool egykori legendás balhátvédjével, aki állítólag annyit szeretne edzeni és játszani, amennyit csak tud.

„Riise a legtöbb tapasztalattal rendelkező norvég játékos, csakhogy nálunk ugyanabban az öltözőben lesz a helye, ahol a többi negyedosztályú focistának. Úgy látom, nincs trükk. John Arne aztán akar itt lenni, mert játszani szeretne. Majd meglátjuk, végül hány mérkőzésen és edzésen lesz velünk. Persze, nem szabad elfelejtenünk, hogy 25 játékosunk van, akik télen felkészültek a tavaszi a sorozatra. John Arnénak a fiúk egyikévé kell válnia.

A megállapodás ténye kevésbé meglepő annak ismeretében, hogy Riise testvére, Björn Helge Riise utánpótlásedzőként tevékenykedik a klubnál.

Löwensprung emlékeztetett, hogy a Bajnokok Ligája-győztes John Arne Riise már csak hobbiból focizik, ennek ellenére óriási erősítés lesz számukra.

A balhátvéd előbb a Monaco, majd 2001 és 2008 között a Liverpool játékosa volt, amellyel BL-t nyert. Később az AS Roma, a Fulham, a ciprusi APOEL következett, majd megfordult Indiában is.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik