Nemzetközi foci

Nem tárgyalta Neymar ügyét a spanyol sportbíróság

Sajtóértesülések szerint eldőlt, hogy nem lehet ott a klasszis a Real elleni Clásicón.

Ahogy arról honlapunk is beszámolt, minden követ megmozgat a Barcelona, hogy Neymar eltiltását csökkentse a szövetség, utat engedve ezzel a brazil klasszisnak a vasárnapi, Real Madrid elleni El Clásicón.

Mint ismert, a meggondolatlan brazil hárommeccses eltiltást kapott, amiért április 8-án, a Málaga elleni bajnokin a piros lapját követően gúnyosan megtapsolta a játékvezetőt – így lett az eltiltása egy meccs helyett három.

A katalán klub elöljárói az utolsó szalmaszálként a sportbírósághoz (Tribunal Administrativo del Deporte – TAD) fordultak fellebbezésükkel – legalábbis fordultak volna. Egybehangzó spanyol lapértesülések (Marca, Mundo Deportivo) szerint ugyanis a TAD péntek délelőtt ült össze és hozott döntéseket, azonban a szervezet nem kapta meg a Barcelona fellebbezését, így azt nem is tárgyalta.

Egyelőre hivatalos bejelentés nincs az ügyben, amennyiben viszont valóban nem volt napirenden Neymar eltiltása, úgy a játékos büntetése érvényben marad, és azt jövő péntekig már nem is tárgyalják.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik