Nemzetközi foci

Potom pénzért nézheti meg a magyar válogatottat az Eb-n

U17-es válogatottunk a hazai Eb-selejtező elitkör megnyerésével tizenegy év után jutott ki újra a korosztály Európa-bajnokságára, és tizenöt másik válogatottal együtt készülhet a májusi, horvátországi tornára. A magyar csapat május 3-án, 14.00 órától Nagygoricán, a franciák ellen játssza le első mérkőzését, három nappal később, május 6-án 16.00 órától a zágrábi Lučko Stadionban a skótok, majd május 9-én 16.00 órától, szintén a Lučko Stadionban a feröeriek lesznek a mieink ellenfelei.

A mérkőzésekre szóló jegyeket interneten már most meg lehet vásárolni, személyesen pedig a meccsek helyszínén felállított jegyeladási pontokon, amelyek a találkozók előtt három órával nyitnak ki – írja az MLSZ hivatalos honlapja.

A mérkőzésekre a belépők két kategóriában állnak rendelkezésre, elhelyezkedéstől függően 5 vagy 10 horvát kunába (aktuális árfolyamon átszámolva 210 vagy 420 forintba) kerülnek. A jegyvásárláshoz – interneten és személyesen vásárolva is – meg kell adni a személyes adatokat (név, születési idő, születési hely, személyi igazolvány vagy útlevél száma). Egy vásárló legfeljebb 10 jegyet igényelhet. A nagygoricai stadion befogadóképessége 8000 fő, a zágrábi Lučko-stadionba viszont csak 1500 szurkoló fér be.

További részleteket ittolvashat a jegyvásárlásról.

Olvasói sztorik