Nemzetközi foci

Tizenegyesek döntöttek Isztambulban – VIDEÓ

A szünet után három perc alatt ledolgozta hátrányát a Schalke. [b]Az EL-negyeddöntők góljai.[/b]

Besiktas-Lyon

Pokoli hangulat várta a Lyont Isztambulban, a Besiktas elleni EL-negyeddöntő visszavágóján. A remek atmoszférának is köszönhetően a török együttes került előnybe a 27. percben, amikor egy kis szöglet után Talisca lőtt középről a jobb alsóba.

A franciák gólgyárosa, Alexandre Lacazette viszont már hét perccel később egalizált, szépen emelte át a kifutó Fabrit. Talisca a szünet után ismét szomorította a franciákat, góljával újra előnyt szerzett a Besiktas.

Talisca 1-0

Lacazette 1-1

Talisca 2-1

https://www.youtube.com/watch?v=PY2vm13UWXA

Schalke-Ajax

Gól nélküli első félidőt követően a második játékrész elején belehúzott a Schalke és három perc alatt két gólt is berámolt az Ajaxnak. Goretzka és Burgstaller is eredményes volt, így 2-2-re módosította német együttes a párharc állását – és mivel több gól nem született a rendes játékidőben, hosszabbítás következett.

Itt előbb Caligiuri a 101. percben boldogította a német szurkolókat, majd a túloldalon Viergever lőtt fontos gólt az emberhátrányban lévő Ajaxban, végül pedig Younes állította be a 3-2-es végeredményt.

Goretzka 1-0

Burgstaller 2-0

Caligiuri 3-0

Viergever 3-1

Younes 3-2

Genk-Celta Vigo

Sokáig gól nélkül álltak a csapatok Belgiumban, ám a 63. percben Pione Sisto megszerezte a vezetést a Celta Vigónak. Ettől felébredt a Genk is, négy perccel később Trossard egyenlített.

Sisto 0-1

Trossard 1-1

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik