Nemzetközi foci

Csúcspénzt kínált a Liverpool a Real Madrid futballistájáért

Kapós lett a spanyol tehetség.

A spanyol Cadena Cope és az AS is megerősítette azt az információt, hogy a Liverpool 50 millió eurós ajánlatot tett a Real Madridnak Marco Asensióért. A 21 éves spanyol játékos a jelenlegi szezonban robbant be a köztudatba, miután kölcsönjátékát követően visszatért a királyi gárdához, azóta pedig remek teljesítményt nyújt, amikor lehetőséget ad neki Zinedine Zidane vezetőedző – írja az Independent.

A Liverpool ajánlatát azonban visszautasította a madridi klub, mivel a francia tréner komolyabb szerepet szán neki a következő szezontól, főleg, ha James Rodriguez távozik a csapattól. A „vörösök” átigazolási múltját tekintve egyébként a klubváltás csúcsot jelentett volna, hiszen jelenleg Christian Benteke 46.50 millió eurós és Andy Carrol 41 millió eurós vétele jelenti a rekordot.

Asensio a mostani szezon elején az UEFA Szuperkupában is góllal segítette csapatát a győzelemhez, valamint a BL-negyeddöntőben is betalált a Bayern ellen, a bajnokságban pedig háromszor vette be az ellenfelek kapuját.

Olvasói sztorik