Nemzetközi foci

Bayern-játékos érkezhet nyáron a Tottenhamhez

Szigetországi sajtóhírek szerint a Bayern Münchenből erősíthet nyáron a Tottenham Hotspur, miután készek 30 millió fontos ajánlatot tenni Douglas Costáért. A brazil játékos az elmúlt időszakban rendre kiszorult Carlo Ancelotti kezdő tizenegyéből.

A Spurs az új szezonban minden valószínűség szerint a Bajnokok Ligájában is megmutathatja magát, ezért mindenképpen erősítésre készül. Costa az idei szezonban tizenhét mérkőzésen volt kezdő a bajoroknál, ám mivel több játékidőre vágyik, nyitott a váltásra. A 26 éves játékost ugyanakkor 2020-ig köt szerződés a német rekordbajnokhoz.

A játékos lehetséges távozásáról így nyilatkozott.

– Több csapatnevet is bedobtak már velem kapcsolatban, de ezeket nem szeretném kommentálni. Igaz, hogy érdeklődnek irántam Angliából, Spanyolországból és Franciaországból, de addig is minden tisztelet a Bayern Münchent illeti, ide köt szerződés. Előbb a bajorokkal szeretnék tárgyalni, számítanak-e rám a jövőben, miközben a klubhoz további három évig köt szerződés. Persze a foci az üzletről is szól, meglátjuk, hogyan alakul a jövőm – így a brazil.

Korábban egyébként Douglas Costáta Juventusszal is szóba hozták már.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik