Nemzetközi foci

A Real Madrid döntheti el Hart sorsát

Kérdés, mit szólnak ehhez a Manchester Citynél.

Az angol válogatott kapusa, Joe Hart jelenleg az olasz élvonalban szereplő Torino csapatában véd, de a Mail szerint nyáron visszatérhet a Premier League-be – mégpedig nem az ő játékjogát továbbra is birtokló Manchester Cityhez. Éppen ellenkezőleg, a hálóőr Guardiola gárdájának egyik nagy riválisánál köthet ki: hogy melyiknél, azt pedig bizarr módon a Real Madrid döntése határozhatja meg.

Mint ismert, a királyiak első számú célja a nyáron egy világklasszis kapus szerződtetése, ez a hírek szerint a Manchester Unitedben védő De Gea, vagy a chelsea-s Courtois lehet. A lap ezt a gondolatmenetet tovább szőve úgy tudja, hogy hálóőre elvesztése esetén mindkét klub Joe Hart leigazolásával töltené be a kapusposzton létrejövő űrt a keretében – végső soron a Real Madrid kezébe helyezve ezzel Hart sorsát.

Az ügyet bonyolítja, hogy a Manchester City tavaly nyáron éppen azért küldte Olaszországba a kapusát, mert nem akarta őt az egyik riválisához elengedni, a Mailnek azonban erre az anomáliára is van válasza. Szerintük a City ez alkalommal már mindenképp pénzzé akarja tenni értékét, és mivel a Torino továbbra is csak kölcsönben gondolkodik – hiszen Hart végleges megvételét nem engedhetik meg maguknak a Bikák – Guardiola végül mégis arra kényszerülhet, hogy egyik riválisához engedje el kapusát.

Olvasói sztorik