Nemzetközi foci

Pornó és szerencsejáték – törvényt sértett a Bayern kiszemeltje

Paulinho olyan egyéni szerződést kötött, amely nem megengedett Kínában.

A Marca című spanyol napilap beszámolója szerint a Kuangcsou Evergrande 28 éves brazil középpályása – aki a válogatottban 39 fellépésen kilencszer volt eredményes, és a kínai élvonal egyik legjobbjának számít – két törvényt sértett meg egyszerre. Tavaly novemberben egyéni szerződést kötött egy Fülöp-szigeteki fogadóirodával, a reklámfotózáson pedig Cukasa Aoj pornószínésznő is részt vett, márpedig a szerencsejáték és a pornó is tiltólistás iparág Kínában.

A brazil légiós – akit nagy erőkkel csábít Münchenbe a Bayern – azzal védekezett, hogy nem volt tisztában a kínai törvényekkel, és a vele azonos képen szereplő hölgyet sem ismerte. A reklámfotók közléséhez nem adta a beleegyezését, pedig a szerződés értelmében ehhez a nyilvánosságra kerülés előtt joga lett volna.

Paulinho ügyében a Kuangcsou Evergrande házon belül azonnal vizsgálatot indított – írja az MTI. Ennek eredményeként a jövőben kötelezik játékosaikat, hogy egyéni szerződéseikről tájékoztassák a klubot. A kellemetlenséget okozó brazil futballistának nem kell távoznia az együttestől, de a fogadóirodával kötött megállapodását azonnal fel kell bontania.

Olvasói sztorik