Nemzetközi foci

Kétszázmillió fontot költhet nyáron az Arsenal

Az Ágyúsok teljesen átalakíthatják a keretüket.

Egybehangzó angol lapértesülések szerint az Arsenal vezetősége kész újraformálni a nyáron a csapat keretét annak érdekében, hogy a londoni klub végre újra rátaláljon a siker ösvényére. A hírek szerint erre a célra a klubnál egy nagyjából 150 millió fontos (55 milliárd forintos) összeget különítettek el, ami a játékoseladásokkal, így a tervek szerint Jack Wilshere, Olivier Giroud, David Ospina vagy Lucas Perez értékesítésével bőven kétszázmillió font fölé is emelkedhet.

Sőt, az átigazolásokra költött pénz végül még ennél is magasabbra rúghat, ugyanis a lapok alapvetően nem számolnak a két, jövőre lejáró szerződésű sztár, Mesut Özil illetve Alexis Sánchez eladásával – de megjegyzik, hogy az ő esetleges távozásuk után a londoniaknak mindenképp gondoskodni kell a kulcsjátékosok pótlásáról, így az adott esetben értük kapott pénz is hozzácsapódhat a csapat korábban említett átigazolási keretéhez.

Az érkező játékosok személyén kívül nagy kérdés az is, ki költheti el ezt az óriási összeget: Arsene Wenger, vagy már egy másik menedzser?

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik