Nemzetközi foci bajnokok ligája

“A Bayern hazai pályán megveri a Real Madridot”

Vincze Ottó szoros eredményt vár az Atlético Madrid és a Leicester City csatáján - Bajnokok Ligája-előzetes.

Bajnokok Ligája, negyeddöntő:

18.45 (Sport TV): Borussia Dortmund–AS Monaco
20.45 (Sport TV): Atlético Madrid – Leicester City
20.45 (M4 Sport): FC Bayern München – Real Madrid

Szerda este a tegnapról elhalasztott Dortmund–Monaco összecsapással kiegészülve három találkozót rendeznek a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében: a pótolt mérkőzés mellett a Bayern München a Real Madridot fogadja, míg az Atlético Madrid az angol bajnoki címvédő Leicester City együttesét látja vendégül. A Rangadó.hu-nak az egykoron Barcelona kötelékébe tartozó válogatott labdarúgó, a Sport TV szakértője, Vincze Ottó elemezte a szerdai párosításokat.

Borussia Dortmund–AS Monaco

– Megmondom őszintén, hogy meglepetést várok ettől a meccstől. Kedvelem a Dortmund játékát, de mostanában nem győzött meg a BVB. A Monaco pedig üde színfoltja a Bajnokok Ligájának. Nem csak azért, mert fiatal játékosai vannak, hanem mert látványosan is játszanak a hercegségiek. Tele vannak energiával, rögtön visszatámadják az ellenfelüket. Meglepetést várok, szerintem nem kap ki ma a Monaco.

Atlético Madrid – Leicester City

– Ennek a párharcnak a visszavágója lesz nagyon érdekes és izgalmas. A második mérkőzésen mindenképp azt várom, hogy a Leicester elkapja az Atléticót, ezért a nagy kérdés, hogy a madridi meccsen mi fog történni. Az biztos, hogy az angolok fizikálisan bírni fogják, és a gyors csatárokkal kontrákra helyezkednek be. Az Atlético Madrid azonban hazai pályán egyszerűen brutális, nagyon jól védekezik és lövi a gólokat is. Úgy érzem, hogy Simeone csapata szoros meccsen nyerni fog, de sok gól biztosan nem lesz közte.

FC Bayern München – Real Madrid

– Szerintem ez a mérkőzés az igazi csúcsrangadó. Három olyan csapat van, ami tényleg a top topja: a Barcelona, a Real Madrid és a Bayern München, illetve a Juventus is kezd feljönni a nagy hármas mellé, a PSG azért még nem. Ez egy igazi top meccs, amelyen aztán bármi megtörténhet. Úgy gondolom azonban, hogy az Allianz Arénában a bajorok fognak győzni. Az majd csak később dől el, hogy ez mire lesz elég.

Olvasói sztorik