Nemzetközi foci

Tinilánnyal vigasztalódik terhes felesége után a Chelsea hálóőre – FOTÓK

A The Sun értesülései szerint tönkrement házassága után egy 18 éves angol hölgy oldalán vigasztalódik a Chelsea kapusa, Thibaut Courtois, aki a héten nyilatkozott arról, hogyan lett vége Marta Dominguezzel való kapcsolatának.

– Még szeptemberben közösen döntöttünk úgy, hogy vége. Marta vissza is költözött Madridba, én maradtam Londonban. Továbbra is jelen leszünk egymás életében, mint jó barátok, és mint Adriana kislányunk, valamint hamarosan születendő fiunk, Nicolas szülei – mondta a belga válogatott kapus, akit máris szóba hoztak egy csinos fiatal szépséggel, Delaney Royle-al.

A 24 éves Courtois a hírek szerint az interneten írt rá a 18 éves lányra, azzal az indokkal, hogy annyira tetszik neki a kutyája, hogy ő is szeretne egyet. Így is lett, a fiatal szépség segítségével ugyanabból a tenyésztésből vett Courtois egy kutyát, amelyet Yoshinak nevezett el, és megkérte a fiatal hölgyet, hogy vigyázzon az ő házi állatára is. A lány emiatt egyre több időt töltött Courtois londoni otthonában, és a barátaik szerint pedig már komolyabb dolog van köztük egy szimpla munkakapcsolatnál – írja a Bors.

Olvasói sztorik