Nemzetközi foci

Zidane-nak csak a név számít? A Real játékosai kitennék Ronaldót a kezdőből

Sajtóhírek szerint több klasszis is úgy véli, pihentetni kellene a portugál támadót.

A DonBalon értesülései szerint a Real Madrid három alapembere, Gareth Bale, Luka Modric és Toni Kroos a héten találkozott Zinedine Zidane vezetőedzővel, akit arra kértek, hogy hagyja ki a kezdőcsapatból Cristiano Ronaldót, hiszen a jelenlegi formája elmarad a megszokottól – írja a The Sun.

Nem megerősített jelentések szerint a spanyol csapat több játékosa is elégedetlen, amiért a portugál támadó rossz formája ellenére folyamatosan bekerül a kezdő tizenegybe.

E mellett több fiatal spanyol játékos is – Álvaro Morata, Marco Asensio és Lucas Vazquez – arra kérte a francia vezetőedzőt, hogy ne a név alapján jelölje ki a csapatot, hanem az aktuális teljesítmény láttán.

Nos, úgy tűnik a játékosok kérése süket fülekre talált, hiszen Cristiano Ronaldo szombat délután ismét a kezdőcsapatban kapott helyet az Atlético Madrid elleni derbin. A 32 éves támadó nem lőtt gólt, a WhoScored.com 6.9-re értékelte teljesítményét – holtversenyben az ötödik legjobb a Realban -, összességében pedig négyszer próbálkozott lövéssel, 79 százalékban passzolt pontosan és nulla cselt mutatott be.

Olvasói sztorik