Nemzetközi foci

Már az első félidőben megnyerte a meccset a Hertha – VIDEÓ

Stocker duplázott. Dárdai edzőként nem kapott még gólt az Augsburg ellen.

A találkozó előtt a hetedik helyen tanyázó Hertha fogadta az Augsburgot a Bundesliga huszonnyolcadik fordulójában. A Dárdai Pál vezette berliniek esélyesként léphettek pályára otthon, hiszen a gyatra formában lévő vendégek februárban nyertek utoljára bajnokit.

Ennek megfelelően kezdte a meccset a kék-fehér gárda, a tizenkettedik percben Plattenhardt szöglete után Kalou fejesét még blokkolták a védőt, ám az ismétlést Stocker a hálóba vágta, 1-0. A huszonegyedik percben Ibisevic került nagy helyzetbe, ám Hitz védeni tudta a támadó első lövését, majd a kipattanót is. A félidő előtt azonban a vendég kapus is tehetetlennek bizonyult, Kalou a bal oldalról remekül centerezett Stockernek, akinek már csak az üres kapuba kellett gurítania, 2-0. Remekül játszott a Hertha az első játékrészben, az Augsburgnak egyetlen kapu felé tartó lövése sem volt.

A fordulás után is kontrollálta a meccset Dárdai csapata, az Augsburg legjobbja egyértelműen Hitz kapus volt. Újabb gólt azonban nem tudtak neki begyötörni a hazaiak, de a játék képe alapján így is sima győzelmet arattak. Érdekesség, hogy Dárdai edzőként nem kapott még gólt az Augsburg ellen.

Stocker második góljával eldőlt a meccs