Nemzetközi foci

Griezmann nem zárja ki, hogy a Realba igazol

Zidane szerint három pontot érdemelt csapata, Simeone keserű szájízzel távozott a madridi derbi után.

Szombat délután Griezmann hajrában lőtt góljával egyenlített és vitt el egy pontot az Atlético Madrid a Real Madrid otthonában a spanyol bajnokságban. A hazaiak vezető gólját Pepe szerezte a második játékrész elején, ami után többször eldönthette volna a meccset a királyi gárda, ám a végén mindkét csapat egy ponttal gazdagodott. A találkozó után a Real és az Atlético vezetőedzője sem volt teljesen elégedett.

– Remekül játszottunk, de az utolsó öt percben nem koncentráltunk megfelelően – kezdte a Real trénere, Zinedine Zidane. – Nem mondhatjuk, hogy az Atlético jobban játszott nálunk, mert jó meccsünk volt, de sajnos nem sikerült megszereznünk a megnyugtató második gólt – pedig erre nagyon sok lehetőségünk volt. Az utolsó percekben nem olvastuk megfelelően a játékot, alábbhagyott a koncentrációnk, egységesebbnek kellett volna lennünk, de ez nem sikerült. Ma ugyan döntetlent játszottunk, de úgy gondolom, hogy elveszítettünk két pontot. Többet érdemeltünk egy pontnál, de ilyen a foci – idézi a realmadrid.com a francia szakembert.

– Főleg a meccs első huszonöt, harminc percében szenvedtünk, ekkor nem voltak gólszerzési lehetőségeink – véli az Atléti trénere, Diego Simeone a hivatalos honlapon adott nyilatkozatában – Ezt követően a cserék miatt azonban mozgékonyabbá vált a középpályánk, Correa szabadabbnak érezhette magát, és összességében keserű szájízzel kell távoznunk, mert a végén közel voltunk ahhoz, hogy begyűjtsük a három pontot

Az egyenlítő gól szerzője, Antoine Griezmann válaszolt az AS.com azon kérdésére is, hogy mennyi esélyt lát arra, hogy a Real Madridban folytassa pályafutását.

– Semmit nem zárok ki, de nagyon boldog vagyok az Atléticóban – válaszolt röviden a francia támadó.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik