Nemzetközi foci

Bayern: a rangadónyerés után sérült meg az egyik világbajnok

Kérdésessé vált Mats Hummels játéka a Real Madrid ellen.

Frissítve! Hummels saját bevallása szerint “egészen biztosan” nem lép pályára szerdán a Real Madrid ellen, ugyanakkor azt továbbra sem lehet tudni, pontosan mennyi időre kell a védőt nélkülöznie Carlo Ancelottinak.


Nem sokáig ünnepelte a Borussia Dortmund szombat esti 4-1-es legyőzését a Bayern München, hiszen készülnie kell a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőre.

Vasárnap már ismét edzettek a bajorok, akik – a Bildbeszámolója szerint ‒ Mats Hummels sérülése miatt aggódhatnak. A 28 éves világbajnok a jobb lábára kapott egy rúgást, a földön maradt, majd golfkocsival kellett levinni a pályáról. A pontos diagnózis egyelőre nem ismert, de nem kizárt, hogy ki kell hagynia a BL-meccset.

A középhátvéd szombaton a cseresorból nézte végig a Borussia legyőzését, ezért kellett vasárnap pályára lépnie a tréningen, miközben a kezdőkre az edzőteremben vártak feladatok.

Thomas Müller 45 percet edzett a tartalékokkal, és bár néhány gyakorlatot még külön végzett, játékra kész lesz a Real ellen. Manuel Neuer nem edzett vasárnap, de a BL-meccsen várhatóan visszatér a kezdőbe.

Olvasói sztorik