Nemzetközi foci

Megnyert meccset engedett ki a kezéből a Real Madrid – VIDEÓ

Griezmann góljával mentett pontot az Atlético Madrid a hajrában.

A szombat délutáni madridi derbin az éllovas Real fogadta a harmadik helyezett Atléticót. A hazaiak támadósorában a BBC – Benzema, Bale, Cristiano Ronaldo – kezdett, míg a vendégeknél Torres és Griezmann rohamozta Navas kapuját.

Izgalmas első félidőt láthattak a nézők, ám ekkor még nem született gól, csupán helyzetekig jutottak a csapatok – abból azonban volt jó néhány. A királyi gárdában Cristiano Ronaldo volt a legaktívabb: a 12. percben Oblak nagy bravúrral védte a tizenhatos sarkáról leadott lövését, majd a 31. percben Modric hozta nagy helyzetbe a portugált, akinek sikerült is ellőni a kapus mellett a labdát, ám a visszafutó Savic a gólvonalról hatalmasat mentett fejjel. „A matracosoknál” Griezmann veszélyeztetett a 38. percben, a bal alsó felé surranó lövésénél Navas volt résen.

A szünet után jól kezdett a Real, előbb Ronaldo fejelt Benzema elé, a francia csatár azonban közelről nem tudta elhelyezni Oblak mellett a labdát. Az 55. percben már a vendég kapus is tehetetlen volt, Kroos szabadrúgása után Pepe fejelt a bal sarokba, 1-0. Hét perccel ezután az addigi legnagyobb lehetőségét dolgozta ki az Atlético, Fernando Torres egy az egyben állt szemben a Real hálóőrével, Navas hatalmasat fogott.

Ezt követően leült a meccs irama, a Real irányította a találkozót, de nem forogtak veszélyben a kapuk. Aztán a semmiből jött a fekete leves, a 85. percben Correa remekül ugratta ki Griezmannt, aki a rövidbe gurított Navas mellett, 1-1, – ez pedig a végeredményt is jelentette.

Pepe fejesével vezetett a Real

Griezmann egyenlített

LaLiga, 31. forduló

Real Madrid – Atlético Madrid 1-1 (0-0)

Espanyol – Alavés 1-0 (0-0)

Sevilla – Deportivo 4-2 (3-2)

Málaga – Barcelona 2-0 (1-0)

Pénteken játszották

Villarreal – Athletic Bilbao 3-1 (1-1)

Vasárnap játsszák

12.00 Granada – Valencia

16.15 Celta Vigo – Eibar

18.30 Osasuna – Leganés

20.45 Las Palmas – Betis

Hétfőn játsszák

20.45 Real Sociedad – Sporting Gijón

Olvasói sztorik