Nemzetközi foci

Nagyot kaszált, aki hallgatott a Profitippre

Ezer forintból több mint hatvannyolcezer? Volt, aki megcsípte a hetes kötést.

7/7!

Társoldalunk, a Profitipp.hu valamennyi ötlete jó volt csütörtökön, így nagyot kaszált, aki hallgatott a fogadókat segítő oldalra. Az összecsapások közt volt a két spanyol LaLiga-ütközet, melyen az elemzők gólokkal kalkuláltak. A Valencia izgalmas meccsen győzte le 3-2-re a Celta Vigót, míg az Eibar 3-1-re végzett a Las Palmasszal – a tippelők itt legalább három találatot vártak.

A nap húzása vitathatatlanul a hazai környezetben veretlen szombathelyi kosarasok győzelme volt az erősen tartalékos Alba Fehérvár ellen. Ami azt illeti, kissé „meleg volt a pite”, ugyanis a Falco igencsak beragadt a mérkőzés elején, a hajrá viszont a vasiak tervei szerint alakult, és a Govens repítette együttes évadbeli 14. hazai bajnokiját is megnyerte.

  • A mai tippeket ITT TALÁLOD
  • Az említettek kívül volt szó görög, holland és norvég futballról, a legmagasabb szorzót pedig az Academica és az Aves döntetlenje érte. A portugál másodosztály szerda esti meccse 0-0-val ért véget.

    Alighanem vidám estéje volt a Profitipp egyik olvasójának, Kornélnak, aki egy ezressel pakolta meg az elemzett hét mérkőzést. Az eredmény? Több mint 68 ezer forint…

    Olvasói sztorik