Nemzetközi foci

Coman-ügy: a Bayernnél mellőzik, az Arsenal vinné, de a Juve dönt?

A bajorok is ragaszkodnának a francia játékosért, miközben a londoniak már az olaszoknál érdeklődtek.

A Bayern München olasz mestere, Carlo Ancelotti nemrégiben Kingsley Coman jövőjéről nyilatkozott. Mint ismert, a húsz éves francia válogatott szélső a Juventustól kölcsönben szerepel a bajoroknál, akiknek opciós joguk van a végleges megvásárlására, igaz az olasz mester irányítása kevés lehetőséget kap a bizonyításra. A játékos korábban azt nyilatkozta, hogy nem szeretne visszatérni Torinóba, a német klub vezérigazgatója, Karl-Heinz Rummenigge pedig kiemelte: április 30-ig lehetőségük van ajánlatot tenni Comanért a Juventusnak, és szeretnék őt megtartani.

– Kingsley az új szezont is nálunk kezdi meg, fontos játékos számára, számítunk rá a jövőben is – nyilatkozta nemrégiben Ancelotti.

A francia Téléfoot ugyanakkor arról számolt be, hogy az Arsenal is kész ajánlatot tenni a Juventusnak a húsz éves szélsőért. Sajtóhírek szerint már felvették a kapcsolatot a torinóiakkal, hogy milyen lehetőségeik vannak Coman megszerzésére.

Beszámolók szerint, ha a Juventus végleg lemond a francia kiválóság játékjogáról, azt legalább 50-60 millió euró ellenében teszik majd csak meg.

Olvasói sztorik