Nemzetközi foci

Exbarcás góljával nyert kiesési rangadót a Málaga – VIDEÓ

Az Alavés otthonában aratta első idei győzelmét az Osasuna.

A spanyol bajnokság harmincadik fordulójában három mérkőzést rendeztek szerda este 20.30-as kezdettel.

A tizenegyedik helyezett Alavés fogadta a reménytelenül az utolsó helyen kullogó Osasunát. Az első játékrész kevésbé volt élvezetes, alig forogtak veszélyben a kapuk, a kevés lehetőségből kettő a vendégekhez, pontosabban Sergio Rico nevéhez fűződik, de nem tudott túljárni a kapus eszén. A második játékrészben már a hazaiak is mutattak életjelet magukról, Oscar Romero azonban hatalmas helyzetben hibázott Siriguval szemben. A három pontot viszont óriási meglepetésre az Osasuna szerezte meg, idén először nyert a pamplonai gárda, Berenguer volt a hős: Alavés-Osasuna 0-1.

Nem bírt egymással a Deportivo és a Granada, gól nélküli döntetlennel ért véget a meccs – úgy, hogy a hazaiak játékosa, Borges tizenegyest hibázott a 77. percben.

Kiesési rangadón aratott fontos győzelmet a Málaga a Sporting Gijón otthonában. A vendégek győztes gólját az első játékrész végén szerezte a Barcelonában is megfordult Sandro Ramírez, ehhez kicsit kellett a kapus ügyetlenkedése is. A 40. percben lőtt gól azonban a három pontot jelentette a vendégeknek, akik így nyolc pontra kerültek a kiesőzónától.

https://www.youtube.com/watch?v=UmtCnhoMzGM

Olvasói sztorik