Nemzetközi foci

A kispadról szálltak be a magyarok, kikapott a Bologna és a Palermo is – VIDEÓ

Paulo Sousa csapata egy góllal jobb volt Nagy Ádáméknál, a Milan csak ikszelt a kiesőjelöltnél.

A Seria A harmincadik fordulójának vasárnapi játéknapja a Torino-Udinese mérkőzéssel kezdődött, amely gól nélküli első játékrész után négy találatot is hozott. A vendégek kétgólos előnyre tettek szert, ám végül ez sem volt elég a három ponthoz, Moretti és Belotti egyenlített.

Délután három órakor öt mérkőzéssel folytatódott az olasz bajnokság. A Palermóban Balogh Norbert és Sallai Roland is a kispadon kezdte a találkozót, majd előbbi a 67., utóbbi pedig a 80. percben állt be. A szicíliaiak az első játékrészben egy szögletet követően előnybe kerültek, ám a második félidő elején bennmaradtak az öltözőben és tizenhárom perc alatt fordított a Cagliari. A hajrában pedig kapott még egy gólt a Palermo, így 3-1-es vereséget szenvedett.

Az Atalanta simán nyert a Genoa otthonában, az 5-0-ra végződő összecsapás első gólja egy gyönyörű ollózás után született.

Az AC Milan nagy meglepetésre csak 1-1-re végzett a tök utolsó Pescara otthonában. A piros-feketék Donnarumma hajmeresztő hibája után kerültek hátrányba – ide kattintva tekintheti meg a gólt -, majd egy kontrát követően még a szünet előtt egyenlítettek, de végül nem sikerült megszerezni a győzelmet.

Nagy Ádám az 54. percben állt be a Bolognába a Fiorentina elleni idegenbeli találkozón. A magyar középpályás csapata végül szomorkodhatott, hiszen Paulo Sousáék 1-0-ra nyertek. A Bologna így a tizennegyedik helyre csúszott vissza.

Ezzel a góllal kaptak ki Nagyék

Conti gyönyörű mozdulata az Atalanta első góljánál

Ionita duplázott Baloghék ellen, második góljával eldőlt a meccs

Serie A, 30. forduló

Torino – Udinese 2-2 (0-0)

Chievo – Crotone 1-2 (0-0)

Fiorentina – Bologna 1-0 (0-0)

Genoa – Atalanta 0-5 (0-2)

Palermo – Cagliari 1-3 (1-0)

Pescara – Milan 1-1 (1-1)

Később játsszák

20.45 Napoli – Juventus

Szombaton játszották

Sassuolo – Lazio 1-2 (1-1)

AS Roma – Empoli 2-0 (1-0)

Később játsszák

20.45 Inter – Sampdoria

Olvasói sztorik