Nemzetközi foci

Storckot menesztették, Rooney profi pankrátor lesz

A Rangadó.hu összegyűjtötte a honi és külföldi oldalak bolondos híreit.

Április elsején a labdarúgással foglalkozó magyar és külföldi portálok zöme elsüt egy-egy velős tréfát. A Rangadó.hu természetesen nem dőlt be ezeknek az álhíreknek, de alábbi összeállításunkban egy cikkbe gyűjtöttünk néhányat, amire azért felkapja a fejét a naiv olvasó. Íme!

Auf Wiedersehen! Menesztették Bernd Storckot!” – írta reggeli posztjában a magyar focinak görbe tükröt állító Trollfoci, amely szerint nézetkülönbség miatt mentette fel a magyar válogatott német szövetségi kapitányát az MLSZ, utódja pedig Pintér Attila lesz.

A Goal.com szakportál bejelentése szerint a Wayne Rooney, a Manchester United ikonja a nyáron visszavonul, és profi pankrátorként próbálja ki magát a híres WWE égisze alatt. A 31 éves angol támadó szájába egy teljesen fake nyilatkozatot is adtak, miszerint a példaképei nem Alan Shearer vagy David Seaman, hanem The Rock és Stone Cold Steve Austin.

Az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC új stadionját a klub elnökéről, Tállai Andrásról nevezték el a helyiek, így lett a Városi Stadionból Stadio delle Tállai.

Arséne Wenger elhagyja az Arsenalt – hivatalos” – írta reggel a reddit.com. Az álhír nem is biztos, hogy poén, akár egy jóslat is lehet, hiszen az ágyúsok francia mesterének a nyáron lejár a szerződése, és jövőjét egyelőre homály fedi.

Olvasói sztorik