Nemzetközi foci

Plasztikai sebészet: elképesztő átalakuláson esett át Ronaldo – FOTÓK

Manchesteri érkezése óta nagyot fordult a világ a portugál klasszis körül.

Legújabb cikkében hosszabb elemzést készített a The Sun C. Ronaldo nagy külső átalakulásáról. Bemutatták, hogy plasztikai beavatkozással az elmúlt évek során hogyan formálta át magát a suta (– ahogy a lap fogalmaz) tinédzser igazi szupersztárrá.

Mindehhez egy kozmetikai sebész, Alex Karidis segítségét kérték. A szakértő szerint Ronaldo azért nem ráncos, mert négyhavonta botoxos kezelést kap a szem környékén és a homlokán, így ráncai jóval kisebbnek látszanak; miközben a bőre szinte mindig makulátlan.

Az arcról:

Folyékony formájú töltőanyagot fecskendezhetnek a bőrébe, ettől bőre simábbnak tűnik – állítja a sebész. A szája és az orra a beavatkozás miatt vastagabbnak tűnhet.

A fogakról

Manchesterbe szabálytalan fogakkal érkezett meg C. Ronaldo, ám két év után gyakorlatilag tökéletes vigyorral és széles mosollyal állt a fotósok elé. Foganként állítólag nyolcszáz fontot fizetett az első átalakításért, amit fogfehérítést követett.

Az orr
– Az orra jóval kisebbnek látszik, mint tíz éve, de lehet, hogy az arc-fejlődéssel ez is változott. Ugyanakkor az sem kizárt, hogy valamennyit sebészi beavatkozással lecsíptek az orra hegyéből – de semmiképpen sem drasztikus átváltozásról beszélhetünk az orr esetében – nyilatkozta Alex Karidis.

Olvasói sztorik