Nemzetközi foci

Casemiro riválist kaphat, kölcsönjátékos térhet vissza Madridba

A brazil játékosnak nincs megfelelő helyettese, ez nyáron megváltozhat.

A spanyol élvonal 29. fordulójában az éllovas Real Madrid hazai pályán fogadja a középmezőnyt erősítő Deportivo Alavést.

A Marca legfrissebb beszámolója szerint mindkét oldalról hiányozni fog egy-egy kulcsjátékos a középpályáról – Casemiro, illetve Marcos Llorente nem állhat csapata szolgálatára.

A 22 éves spanyol védekező középpályás a Real Madrid kölcsönjátékosaként szerepel az Alavésnél, szerződésében pedig kikötötték, hogy anyaegyesülete ellen nem léphet pályára. Casemiro eltiltás miatt hiányzik majd a meccskeretből, a 25 éves brazil középpályás legutóbb az Athletic Bilbao elleni bajnokin ötödik sárga lapját gyűjtötte be, ezért nem bevethető.

Llorente visszatér Madridba?

Hír még a „blancók” háza tájáról, hogy spanyol sajtóértesülések szerint Llorente nyáron nagyon szívesen visszatérne a spanyol fővárosba, és megharcolna helyéért a kezdőcsapatban.

Zidane a legfrissebb beszámolók szerint tisztában van azzal, hogy nincs megfelelő minőségi játékosa Casemiro pótlására, ezért ha Llorente – aki a LaLigában a 2016-2017-es szezonban legtöbbször szerzett labdát a középpályások versenyében – megfelelő ütemben fejlődik, valóban lehet jövője a „király gárdánál”.

Olvasói sztorik