Nemzetközi foci

Eldőlt, hol folytatja a nyártól Ibrahimovic

A Manchester United svéd klasszisa, Zlatan Ibrahimovic elárulta, hogy tárgyalások folynak a klubbal szerződésének meghosszabbításáról. Mint ismert, a 35 éves támadó tavaly nyáron érkezett a PSG-től ingyen az Old Traffordra, ahova egy évre írt alá, plusz egy év hosszabbítási opcióval.

Ibrahimovic kapcsán sok pletyka jelent meg egy esetleg MLS-be való igazolásról, de a Vörös Ördögök menedzsere, José Mourinho szeretné megtartani kiváló gólgyárosát. Jó a menedzser és az MU szurkolói számára, hogy Zlatan megerősítette, maradni akar a csapatnál.

– Meglátjuk, mi lesz, tárgyalunk. Újabb egy évre szóló opcióm van, amíg itt vagyok, nagyon jól akarok teljesíteni. Nem kérdés, élvezem, hogy egy ilyen fantasztikus klubnál lehetek, a világ egyik legnagyobb klubjánál egy fantasztikus menedzserrel. Korábban is ismertem már őt, ő egy győztes, tökéletes edző a klub számára. Nem tudom, hány embernek adatik ez meg, de én a Manchester United játékosa vagyok, le akartak igazolni, ezt a klubot választottam, a legjobb angol csapatot. A szurkolók azt akarják, hogy maradjak és soha nem hagyok egyetlen munkát sem befejezetlenül – mondta Zlatan a Manchester Evening News-nak.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik