Nemzetközi foci

Csak a Lyon képes megállítani az MU-t az Európa Ligában?

Paul Scholes szerint nem is kérdés, hogy jövőre a Bajnokok Ligájában indul a klub.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a Manchester United már a szezon előtt is az Európa Liga legnagyobb esélyesének számított, és miután a topligák csapatai egyre másra hullanak ki a sorozatból, ez még inkább így van – legalábbis a Vörös Ördögök legendája, Paul Scholes szerint. Az egykori középpályás szerint egyedül a Lyon jelenthet veszélyt Mourinho csapatára, ám szerinte így vagy úgy, de biztosan a kiharcolja a Bajnokok Ligája részvételt a klub:

– Óriási lehetőség előtt áll a Manchester United, hiszen az állva maradt csapatok közül messze ők a legerősebbek az Európa Ligában. Ibráék a favoritok, és nem érdemtelenül: a Lyont leszámítva nem látom, hogy ki állíthatná meg őket – a franciák elleni viszont nehéz párharc lesz, ha összejön. Ha azt nyújtja a csapat, amire képes, nem lehet probléma, de ha az EL-győzelem mégse jönne össze, akkor sem lesz gond a Bajnokok Ligája-indulással a jövő szezonban: biztos vagyok benne, hogy a Premier League-ben a legjobb négy között fognak végezni Pogbáék – bizakodott Scholes az Omnisport kérdéseire válaszolva.

A manchesteriek az Anderlecht, míg a legfőbb ellenlábasnak kikiáltott Lyon a Besiktas ellen mérkőzik meg az EL negyeddöntőjében.

Olvasói sztorik