Nemzetközi foci

Brazil szexbombával kavart Cristiano Ronaldo – FOTÓK

A Real Madrid négyszeres aranylabdás klasszisa, Cristiano Ronaldo hónapok óta egy párt alkot a szépséges spanyol modellel, Georgina Rodriguezzel, de a legfrissebb hírek szerint kapcsolata mellett sem tud leállni a csajozással.

Legalábbis a brazil Erika Canela szerint, aki azt állítja, hogy a portugál játékos SMS-t küldött neki, miután végzett a Love On Top valóságshow forgatásával. A 20 éves modell a TV 7 Diasnak elmondta, hogy a 32 éves futballista autót küldött érte este nyolc óra körül a lisszaboni hoteljük elé, de a randiból végül semmi nem lett, mert a szexbomba késett, miután probléma volt a telefonjával – írja a blikk.hu

– Eljössz hozzám? Látni akarlak. Melletted lakok. Együtt lazíthatunk – írta Ronaldo állítólag a 2016-os év Miss Bum Bum-jának, aki miután másnap reggel felébredt, egy szívecskés hangulatjelet küldött a futballistának.

– Reggel elmondta, hogy sajnálja, hogy elaludtam. Megkérdezte, hogy elmennék-e hozzá, mivel szeretne megismerni. Kimentem a repülőtérre, megváltoztattam a járatomat, ahol újra beszélgettünk. Beszéltem vele az autóban és ideges volt. Kicsit durva volt velem, amit nem szeretek. Mondtam neki, hogy nem vagyok egy tizenöt perces, vagy félórás lány. Szerettem volna vele tartani, de tárgyként használt volna – tette hozzá Erika.

Olvasói sztorik