Nemzetközi foci

Védőduóval hosszabbíthat a Real Madrid

A spanyol és a brazil bekk mellett Benzema is hosszútávon maradhat a spanyol fővárosban.

A spanyol AS legfrissebb beszámolója szerint rövid időn belül két vagy akár három játékosával is szerződést hosszabbíthat a Real Madrid. Mint ismert, Daniel Carvajal és Marcelo szerződése egyaránt 2020 nyarán jár le, sajtóhírek szerint a „blancók” hosszútávon számolnak mindkét játékossal, így 2022-ig tolhatják ki kontraktusukat. A legfrissebbek beszámolók szerint legkésőbb nyáron Karim Benzema szerződéshosszabbítása is előtérbe kerül.

Marcelo már a tizenegyedik szezonját futja a Real színeiben, ha hosszabbít és valóban kitölti szerződését, akár tizenhat szezont is lehúzhat a spanyol csapat színeiben. A brazil jelen pillanatban Roberto Carlos (527 mérkőzés) és Di Stefano (396 mérkőzés) mögött a harmadik legfoglalkoztatottabb külföldi játékos a Real Madrid történetében. Marcelo már 395 találkozott vívott meg madridi színekben, így hamarosan legendát előzhet a sorban.

Ami Carvajalt illeti: a 25 éves spanyol bekk annak ellenére tudta megszilárdítani helyét a jobb szélen, hogy Danilo személyében riválist kapott. Madridi színekben már 151 mérkőzése van, és a nemzeti csapatban is egyre komolyabban számolnak vele.

Az AS információ szerint az említett két védő mellett nyáron Benzema is 2022-ig kötelezheti el magát a spanyol fővárosban – az ő szerződése 2019-ben jár le. Florentino Pérez nemrégiben azt nyilatkozta róla: „Ha csak rajtam múlna, Karim a Real Madridból vonulna vissza.”

Olvasói sztorik