Nemzetközi foci

Megy vagy marad? Özil hamarosan eldönti

A német futballista szerződése a következő idény végén jár le Londonban.

Az Arsenalt irányító Arsene Wenger a múlt héten azt mondta, hogy a tárgyalásokat a kulcsjátékosokkal, mint Özil és Alexis Sánchez, a mostani idény végén folytatják le.

– Azt gondolják, hogy Arsene Wenger előbb nyilatkozik az újságíróknak a jövőmről, minthogy velem beszélt volna? Én máshogy ismerem őt – mondta a Die Welt című lapnak Özil. – 2018-ig szerződésem van Londonban, és nagyon jól érzem ott magam. Hamarosan egyeztetünk és megszületik a döntés.

Ahogy az MTI-ben olvasható, az Arsenal jelenleg a hatodik helyen áll a Premier League tabelláján, és minden sorozatot figyelembe véve utóbbi hat meccséből négyet elvesztett.

Özil ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott: tudják, hogy hullámvölgybe kerültek, de bíznak abban, hogy a szezon hajrájában eredményesek lesznek.

– Nehéz időszakot éltünk meg, és természetesen nem vagyunk elégedettek a hatodik hellyel. De meg vagyok győződve arról, hogy hamarosan felzárkózunk – mondta a 28 éves német labdarúgó.

Az Arsenal hat ponttal van lemaradva a negyedik, már Bajnokok Ligája-indulást érő helyen álló Liverpooltól, vasárnap pedig a harmadik Manchester Cityt fogadja a bajnokságban.

Olvasói sztorik