Nemzetközi foci

Kroos biztosan nem igazol Kínába

Az Egyesült Államokba sem vágyik a Real Madrid német középpályása.

A Real Madrid német középpályása, Toni Kroos kijelentette, biztosan nem fog Kínában, vagy az észak-amerikai profiligában (MLS) futballozni.

„Szeretnék még néhány évig a legmagasabb szinten játszani, ezért Kína és az Egyesült Államok játékosként nem úticél számomra” – nyilatkozta.

A beszélgetés során szóba került a Bajnokok Ligája is. „Ha meg akarjuk nyerni, akkor előbb-utóbb meg kell vernünk a Bayernt vagy a Barcelonát. Mindig is kedveltem a kihívásokat, és szeretek a legjobb csapatok ellen játszani.”

A 27 éves Kroos elárulta, mindannyian nagyon szomorúak voltak, amikor Carlo Ancelotti vezetőedzőnek tavalyelőtt távoznia kellett a Real Madridtól, mert „ő olyan edző, aki sokat beszélget a játékosaival és nagyon jó hangulatot teremt”.

Ennek ellenére természetesen a jelenlegi trénerrel, Zinedine Zidane-nal is nagyon jó a kapcsolata. „Világos ötletei vannak a játékosok számára. Nem tart húszperces motivációs beszédeket, amire semmi szükségünk nincs. Az ő karaktere a siker szinonimája” – tette hozzá Kroos.