Nemzetközi foci

„Wenger szerződéshosszabbítása sokkal fontosabb, mint Özilé és Sánchezé”

Egyértelműen állást foglalt az Arsenal korábbi játékosa.

Izgalmas hónapok előtt áll a Premier League-ben szereplő Arsenal, hiszen nagy kérdés, marad-e a legendás tréner, Arsene Wenger a kispadon, vagy távozik a londoniak éléről. A francia tréner egyre több kritikát kap a szurkolóktól, a vezetőség azonban szerződéshosszabbítást ajánlott fel a számára. Szintén téma két alapember, Alexis Sánchez és Mesut Özil szerződése, a chilei és a német játékosnak is 2018 nyaráig szól a megállapodása, de egyelőre az sem biztos, hogy kitöltik ezt az időt. Az Arsenal-szurkolók korábbi kedvence, Robert Pirés azonban egyértelműen fontossági sorrendet tud tenni a szakember és a két játékos szerződése között.

– Remélem, hogy Sánchez és Özil is aláírja az új megállapodását, ez azonban tudom, hogy nagyon nehéz és bonyolult folyamat lesz. De ami sokkal fontosabb, az Wenger hosszabbítása. Arsene nagyon-nagyon fontos az Arsenal számára jelenleg és a következő szezonban is. Hiszek benne, óriási megtiszteltetés volt számomra hat éven keresztül vele dolgozni. Nem volt tökéletes, de jó volt, megnyerünk néhány címet – idézi az Independent a 79-szeres korábbi válogatott játékost.

Az utóbbi időben a korábbi Arsenal-játékosok közül nem csak Pirés, hanem Jens Lehmann és Sol Campbell is Wenger maradása mellett emelt szót.

Olvasói sztorik