Nemzetközi foci

Még mindig erről beszélnek! A legenda is kiakadt Suárezre

Cantona kemény szavakkal illette az uruguayi PSG elleni műesését és a City kiesése mellett sem ment el szó nélkül.

Pont mikor már azt hitte volna az ember, hogy lecsengett a Barcelona drámai továbbjutásával zárult PSG elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő utáni véleménycunami, megszólalt Eric Cantona is. A Manchester United szabadszájú legendája természetesen Luis Suárez műesését kritizálta, méghozzá nem éppen a legfinomabb szavakkal – épp ezért mi itt most nyilatkozatának egy nyomdaképesebb verzióját tesszük közzé:

– Azt kell mondjam, hogy az első szó ami mostantól eszembe jut Suárezről nem a harapás lesz, hanem a színész. Mert ő tényleg az, ráadásul nem is a jobb fajtából – ugyanis igencsak túldramatizálja a jeleneteit. Mint a PSG ellen: ilyen nyilvánvaló csalás után könnyeivel küszködve fogja a torkát, óriási gyötrelemmel az arcán, mint egy csecsemő, akitől elvették a kedvenc játékát. Marhaság. Ez futball-pornó, a gyerekeknek nem szabadna megengedni, hogy nézzék – vélte Cantona.

A heves vérmérsékletű egykori sztárnak a Manchester City kieséséről is megvolt a véleménye: “Természetesen nem csak a védelem okolható a City sajátos Brexitje miatt, de az biztos, hogy végre megfejtettem, miért került ennyi pénzbe Stones. A srác vagy egy tonnányi cuccal teli utánfutóval jött a nyáron, amit a mai napig maga után cipel – legalábbis erre enged következtetni, hogy a sebessége egy lajháréval vetekszik. A kiesés és a PL-leolvadás után egyébként lassan nem az lesz a kérdés, hogy ki megy el a nyáron, hanem hogy ki marad”.

Olvasói sztorik