Nemzetközi foci

Hoppá! 18 éves kapus lesz a világ legdrágább futballistája?

Noha sokan már szinte a Juventus játékosának tekintik, a Manchester City fizetne 120-150 millió eurót a Milan ifjú zsenijéért.

Meglepő információval állt elő a football-italia.net oldal: Angliába igazolhat Gianluigi Donnarumma. A mindössze 18 esztendős kapusért állítólag 120-150 millió eurós ajánlatot tesz a Manchester City, ezzel pedig ő lenne a világ legdrágább játékosa.

A szupertehetséges hálóőr hírhedt ügynöke, Mino Raiola szerint már most 170 millió eurót ér. Ez technikailag persze nem igaz, ugyanis Donnarumma jelenlegi szerződése jövő nyáron lejár a milánóiakkal. Azonban ha a gyerekkora óta Milan-szurkoló fiatal kapuvédő új megállapodást ír alá, akkor minden bizonnyal csak hatalmas összeggel lehet kivásárolni a Rossoneriből.

Érdeklődőből eddig sem volt hiány, korábban a Real Madrid, a Manchester United és a Juventus érdeklődéséről is hallani lehetett. Meggyorsíthatja Donnarumma váltását, hogy Silvio Berlusconi a hírek szerint mégsem tudja értékesíteni a milánói klubot, amely így nem kerül kínai kézbe.

A már említett Raiola ügynök tavaly nyáron Paul Pogbát adta el potom 105 millió euróért a Manchester Unitednek – könnyen lehet, hogy „istállón” belül marad a rekorder…

Olvasói sztorik