Nemzetközi foci

Előbb elpasszolta, most dupla áron vásárolhatja vissza szélsőjét a Barca

A 23 éves spanyol játékos már nyáron visszatérhet a katalán csapathoz.

Spanyol sajtóhírek szerint az FC Barcelona tizenkétmillió euró ellenében leigazolhatja korábbi játékosát, Gerard Deulofeut. Mint ismert, a 23 éves spanyol szélső a hosszú barcelonai akadémia-évek után 2015-ben hatmillió euró ellenében az Everton mellett tette le a voksát. A felek úgy állapodtak meg, hogy a katalánok 2016 júniusáig – opciós jogukkal élve – visszavásárolhatják a játékost.

Deulofeu télen kölcsönben az AC Milanhoz távozott, jó formájának köszönhetően pedig a spanyol válogatottba is meghívót kapott. A Barcelonánál nyomok követik korábbi játékosok teljesítményét, és nincs kizárva, hogy nyáron visszavásárolják.

– Van erre lehetőségünk, és ez jó. Boldog vagyok Gerard teljesítményét látva – nyilatkozta Robert Fernandez, a Barcelona sportigazgatója. – Deulofeu az Evertonnál kevés játéklehetőséget kapott, ezért kölcsönben Milánóba távozott. Olaszországban remek teljesítményt nyújt, nem véletlenül számolnak vele a válogatottnál is. Ez számunkra jó hír. Azt gondolom, hogy tizenkét millió euró ellenében visszavásárolhatjuk.

Olvasói sztorik