Nemzetközi foci

Balhátvédet igazol nyáron a Real Madrid: két kiszemeltjük van

A Real Sociedad játékosa mellett a City által is figyelt Espanyol-bekk jöhet szóba a Királyi Gárdánál.

A Marca beszámolója szerint a Real Madridnál elfogyott a Fabio Coentraóval szembeni türelem, a Blancók így nyáron mindenképpen balszélső védővel erősítenék meg keretüket. A portugál játékos csupán három mérkőzésen kapott lehetőséget az idei szezonban, jócskán több időt töltött tehát a konditeremben, mint a futballpályán – így hat év után távozhat a Santiago Bernabéuból.

Coentrao helyére olyan embert keres a Real, aki Marcelo mögött jöhet sorban, nem túl drága és lehetőség szerint spanyol vagy legalábbis jól ismeri a LaLiga mezőnyét.

Egyik kiszemeltjük nem más, mint Yuri Berchiche, a 27 éves spanyol védő remek szezont fut a Real Sociedad színeiben. Klubjában alapember, ráadásul már két gól és öt gólpassz fűződik a nevéhez.

A madridiak másik kiszemeltje a posztra az Espanyol 19 éves csúcstehetsége, Aaron Martin, aki az idei szezonban a nagyoknál már 22 bajnokin 1866 pernyi játéklehetőséget kapott. Martint 2022-ig köti szerződés klubjához, kivásárlási árát pedig harmincmillió euróban határozták meg – ez a szám 2018-ra újabb tízmillió euróval növekedhet.
Nyáron állítólag a Manchester City is ajánlatot tesz a tehetséges spanyol bekkért.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik